NAMA BANDAR NEGERI ANGARAN NILAI PAWAHAN PERTANYAAN
CypgridqQycTKfbrBQsUCpvrxYGxNFUBEhBiCjMeLQXPFgtSdTLoDupQDRHaVcYJGrP9 http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
othmansamarahansarawak15000adakah estana masih wujud lagi? pelaburan saya satu sen pun bonus tk dapat.cakap dulu no problem semua sah.tapi sekarang apa dah jadi
shahrilizal mohamed isakota bharukelantan3000modal asas lebur ke selepas cukup kontrak 3 tahun
md lela mohamed saidrawangselangorRM3000.00Dalam perjanjian klausa 1. Rakan Pengusaha membuat penghantaran . ekor ternakan (Anggaran nilai pasaran semasa) .. terus ke ladang Pihak Syarikat.
2. Nota penghantaran ternakan yang ditandatangani oleh Pihak Syarikat adalah bukti penerimaan ternakan.

Tetapi pada dasarnya tiada lembu yang di hantar oleh rakan pengusaha kepada pihak syarikat.Begitu juga penerimaan oleh pihak syarikat.

Boleh tak perjanjian itu dengan jelas menyatakan rakan pengusaha menyerahkan binatang (lembu)ternakan atau menukarkan ternakan tersebut dengan nilai wang mengikut harga nilai yang dipersetujui bersama.

Dan bukti penyerahan adalah melalui salinan transaksi penyerahan wang yang didepositkan/dimasukkan ke dalam akaun pihak syarikat.

sekian terima kasih.

yang benar
ahmad (md lela)
Mat SaadKLWP5KKalau nak join dalam bulan Mac 2009, boleh?
azizi ahmaddungunterengganurm3kmacamana sya nak dapatkan borang keahlian..tq
zulkifli harunalor setarkedahrm7000sila hubungi saya
zuraidah Ibrahaimsungai petanikedahRM 6,000pasti dapat untung ka tiap2 bulan, macamana nak jadi pengusaha, berapa modal diperlukan,Jawapan yang segera diperlukan!!!!
Jusrini bin AizanKamparPerakRM3000
Mustafabayan lepaspulau pinang3Kingin mengetahui lebih lanjut.
muhd akharikuala lumpurkuala lumpur3kingin mengetahii lebih lanjut
zaidee jusohKota BharuKelantan30,000Selepas 3 tahun, boleh tak kalau nak sambung untuk tahun-tahun yang berikutnya.? Bagaimana caranya.
Ganesh Raj MuthayahBayan LepasPulau Pinang30KSalam Sejahtera.
Adakah ini satu system yang memberi peluang kepada bukan bumiputera juga?? Kalau Ya, saya berminat untuk tahu lebih tentang program ini. Terima Kasih.
ZABIDI AZIZPERDAPULAU PINANGRM3000.00BERMINAT MENJADI AHLI SILA LAMPIRKAN SEGALA MAKLUMAT MENGENAI TERNAKAN LEMBU, EMAIL KAN KEPADA SAYA, JUGA BERSEDIA DI HUBUNGI.
SARIFSG PETANIKEDAHRM3000.00BERMINAT UNTUK DI HUBUNGI
Database service by YourWebApps.com