LAMAN INI DIHARAP AKAN MENJADI SUMBER RUJUKAN POPULAR DI MALAYSIA (ID:96539)


Anda boleh submit produk keluaran anda untuk di senaraikan dengan menghubungi "cg.1@email.com" atau terus menekan "Enter Rekod" dan memasukkannya sendiri.
...... atau anda boleh juga diiklankan produk anda di sini ( Klik untuk pilihan kedua ).....


Produk Laman Web Alamat Email Telefon Harga
Decoratives Handcrafted Vases
Laman WebNo A-04-01 Semarak Apartment
Jalan Putra Perdana 1A
Taman Putra Perdana
47100 Puchong
016 395 4085more
Kami membekalkan produk-produk Mutiara (Original Fresh Water Pearls) - rantai leher, gelang tangan dan subang. Kami juga boleh membekalkan barang-barangan kraftangan tradisi Sabah.Handicrafts Centre, Kota Kinabalu, Sabah, MALAYSIA.+6 016.393.3362more
pedapatan sampingan RM100.00 - RM1000.00 SEHARI
KETERANGAN LANJUT LAYAARI LAMAN WEB DISEBELAH
Laman WebBANDAR SRIPUTRA BANGI SELANGOR013-2483572more
Pendapatan SampinganLaman Web0136761372more
Baby disposable diapers A grade yang diimport 100% dari Taiwan. Jenis cloth like dengan adhesive tape. Semua size ada S,M, L, XL dan XXL. Kami adalah sole distributor di Malaysia. Kualiti dan penyerapan yang tinggi. Pada yang berminat sebagai side income, sila hubungi kami. No. 10, Jalan 4A/17
Desa Pinggiran Putra
43300 Kajang
Selangor
013-3604320more
Peluang PerniagaanLaman WebBandar Baru Bangi Selangor0132483572more
Baju kanak2 branded...Murah & berkualiti.more
Ini adalah pinjaman peribadi, pembiaya adalah AMBANK dan potongan melalui BIRO ANGKASA & Koperasi Sejati.
Saya cuma membantu anda menguruskan pinjaman peribadi. Jika anda tidak mahu mengikuti kaedah saya pun takde masalah, cuma anda tetap membayar pinjaman anda melalui potongan gaji tanpa dapat apa-apa faedah lain spt wang tunai.

Manakala melalui kaedah saya, anda berpeluang mendapat wang tunai dengan mudah. Ini bermakna potongan gaji anda berlaku seperti biasa tetapi bezanya anda dapat income secara langsung.

Hanya orang yang berminat nak buat pinjaman, sila jumpa saya di ampang, selangor.
hubungi saya : izwan 019-2727068 / 013-3011649
73, jalan cempaka 31, taman cempaka, ampang selangor019-2727068more
Ingin menambah pendapatan ? Saya ingin mencari pembeli biskut raya secara borong. Di jual dengan harga murah serendah RM12. Sempena perayaan yang bakal tiba, tidak perlu susah-susah untuk membuat biskut untuk dijual, kami ada menyediakan untuk anda.No 102, Jalan Laman Bakawali A/8,
Taman Bakawali, 71800
Nilai Negeri Sembilan
012-322 1575more
MENAMBAH PENDAPATAN SECARA SAMBILAN.
SUSEN Sanitary Pads Herba.
Bagus untuk wanita, kanak-kanak dan kaum lelaki.
Produk yang terlaris di Malaysia. Pad Herba paling murah di Malaysia. Boleh menjana pendapatan yang lumayan. Untuk keterangan lanjut sila hubungi atau sms ( 019-668 6302 )
Negeri Sembilanmore
1) Biskut untuk perayaan. Pelbagai jenis. Harga serendah RM 12.50
2) LIFECODE Herbal Sanitary Pads.
No 102, Jalan Laman Bakawali A/8,
Taman Bakawali, Kota Seriemas,
71800 Nilai, Negeri Sembilan.
012-3221575
019-6686302
more
bosan kerana tiada kebebasan masa dan kewangan?bersara awal dan nikmati pendapatan lebih lumayan!!!Laman Webmore
- VitalTea
- VitalCoffee
- VitalSpices
- Colonkleen
- BioYouth
- Propolis Ginseng Honey
- IgGMaxx Colostrum
Laman Webmore
Saya ingin menawarkan servis menaip untuk sesiapa yang memerlukan seperti student yang malas nak taip tesis, pekerja yg malas nak taip proposals, bos yang nak taip surat yg betul2 privacy, etc. sila contact saya
darlinaishak@yahoo.com
Setapak & USJmore
INFOO TERKINI!!!
CANTIK !! MENARIK !!TERTARIK!!
Laman Web019-7391511more
!!!Bukan MLM, tapi dapat komisyen harian amat LUMAYAN!!!!PRODUK WARISAN MELAYU HASIL KECANGIHAN BIOTEKNOLOGI terkini, ciptaan saintis tempatan bertaraf GLOBAL..JOIN FREE seumur hidup, INCOME cukup-cukup lumayan....Produk2 sangat POWER!!!100% halal...Laman Webmore
AAAA, minat niaga, tak dpt cari downline, semuanya kami uruskan....dah ramai yang berjaya, total ahli aktif baru 30,000 org, kami beroperasi di 5 buah negara...JOIN sekarang dan rasai kepuasan INCOME & KESIHATAN!!!!!Laman Webmore
pinjaman wang pekerja berlesen malaysia
more
Extra income RM500....MASIH TAK MENGEMBIRAKAN ANDA?Laman Webmore
more
MEMBEKAL PELBAGAI JENIS KAIN ELA DAN TUDUNG DENGAN HARGA BERPATUTAN.SETAPAKmore
1. mail order
2. ebook
3. kursus perniagaan internet
-pelajari bina laman web
-memilih perniagaan sesuai
-...dan banyak lagi info terbaik untuk anda
-gerenti memberi pulangan wang
Laman Webmore
NAZRA STUDIO..Kami menyediakan perhimatan seperti Jamming Studio,Majlis Perkhwinan serta apa jua Majlis keramaian tak kira di rumah,di hotel mahu pon di mana2...mari lah tempah sekarang bersama kami....NO 32A Jalan Sagu 33,Taman Daya
81100 Johor Bahru.
( Apis 016-7449005 )
Apis 0167449005
Iezza
0146118115
more
ANDA MEMPUNYAI MASALAH :KEKURANGAN TENAGA/STRESS
SEMBELIT/BUASIR/RESDUNG/KENCING MANIS/LEMAH TENAGA BATIN DAN SEGALA YANG BERKAITAN DGN MASALAH PEREDARAN DARAH..
SKYFRUIT (BUAH TUNJUK LANGIT) DAPAT MENYELESAIKANNYA.SEKALI CUBA PASTI ANDA TIDAK MAMPU MELUPAKANYA..SEKIRANYA ANDA INGIN MEMILIKI VCD/PENERANGAN MENGENAI HARGA,,,HUBUNGI SAYA
Laman WebKEMAMAN, TERENGGANU09-8502345more
MENDAPAT WANG BERLIPAT KALI GANDA DARI GAJI ANDA TANPA SEBARANG MODAL.TIDAK PERCAYA?LAYARILAH LAMAN WEB KAMI UNTUK MENGETAHUI MAKLUMAT DENGAN LEBIH LANJUT.TIDAK PERLU MENUNGGU ORANG BERJAYA DULU, SEBAIKNYA ANDA CUBA DULU.BANYAK FAEDAHNYA YANG AKAN ANDA PEROLEHI.PERCAYALAH,JANGAN TERLAMBAT.Laman WebNo.1,2&3,IKS,Tmn.Sri BNO,45200 Sabak Bernam,Selangor.012-3944672more
more

XXL PLUS FUEL BOOSTER menolong menjimatkan petrol dan mempertingkatkan kuasa kereta anda. Ini juga perluang anda menjimatkan petrol sambil mencari wang $$$. untuk keterangan lanjut, sila kunjungi laman web dan hubungi saya.
Laman Webmore


XXL PLUS FUEL BOOSTER menolong menjimatkan petrol dan mempertingkatkan kuasa kereta anda. Ini juga perluang anda menjimatkan petrol sambil mencari wang $$$. untuk keterangan lanjut, sila kunjungi laman web dan hubungi saya.
Laman Webmore
REVELL REVELL REVELL.. MCM MCM ADA! HANYA TUKAR JENAMA DAN TAMBAH PENDAPATAN. 1RM = 1PV. TIADA BV, SV, ETC. hanya PV DAN RM. PROGRAM KERETA PERCUMA TERMUDAH DIMESIA! TERBUKTI KINI SUDAH 467 PENCAPAI. SAYA PENCAPAI KE 462. Kini saya melakukan REVELL secara fulltime dan komitment 200%. Saya sedang mencari rakan2 kongsi dikwsan berhampiran utk sama sama mengecapi kejayaan. LAYARI SEKARANG http://ashikin.cybershop2u.net pra-daftar PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA! dpt kan cd demo produk PERCUMA!Laman WebPUSAT PENGEDARAN REVELL
TAMAN BERNAM
35900 TG MALIM
PERAK
0123292555, 0176200266more
more
kuih raya...almond london,biskut manik,biskut minyak sapi,tat nenas{gulung},kek coklat kukus{lembut dan enak},kek lapis,...selain itu juga saya membuat kelas untuk para surirumah d' rumah mereka sendiri..kursus sehari yg memakan masa selama 5 jam dan sebanyak 3 jenis kek atau biskut yg diajar dgn pakej bayaran yg berasingan..dan berpatutan...jikalau berminat boleh lah segera hubungi saya di email-saleenanrdn@yahoo.com.sg...selain itu saya juga sedang mancari pengedar untuk mengedar kek coklat kukus moist dan kek lapis-kepada sesiapa yg berminat boleh lah hubungi saya dia email yg tertera diatas...Laman Web--hubingi saya di alamat email saya-saleenanrdn@yahoo.com.sgmore
dadihmore
JANA PENDAPATAN TAMBAHAN MELALU MAYBANK2U MODAL RM10.00 DAPAT WEBSITE.

Peluang mendapatkan pendapatan hanya melalui sumbangan ikhlas sesama insan bermula dengan RM10.00 boleh menjadi ribuan ringgit dengan syarat anda IKHLAS.


Keterangan lanjut klik Website.
Laman WebShah Alam,Selangor.more
KUIH BANGKIT SANTAN 1 KG=RM12,BANGKIT SANTAN KERISIK 1KG=RM14,BANGKIT SANTAN TEPUNG SAGU 1KG=RM15, BANGKIT ULI TANGAN BUKAN BANGKIT CETAK MESINKG PT SERI MENANTI 83210 SENGGARANG BATU PAHAT JOHOR0196227410
0166490353
more
KUIH BANGKIT SANTAN 1 KG=RM12,BANGKIT SANTAN KERISIK 1KG=RM14,BANGKIT SANTAN TEPUNG SAGU 1KG=RM15, BANGKIT ULI TANGAN BUKAN BANGKIT CETAK MESIN...ANDA PASTI TIDAK AKAN KECEWA APABILA TELAH MERASAI KEENAKAN KUIH INI..CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBATKG PT SERI MENANTI 83210 SENGGARANG BATU PAHAT JOHOR0196227410
0166490353
more
APA YANG BOLEH ANDA LIHAT
(mengguna dan menjana pendapatan seiring)
Itulah bahagian yang anda tidak boleh lihat! Tetapi bahagian luar tuala wanita yang anda boleh lihat itu sekalipun bukanlah semuanya asli. Plastik bawah - untuk mencegah kebocoran biasanya diperbuat daripada polythene. Fabrik yang menyalut tuala wanita adalah bahan ringan yang seringkali merupakan polypropylene atau rayon. Bahagian belakang mengandungi 1 atau 2 jalur pelekat yang diselaputidengan jalur kertas sebatian silikon. (Tuala wanita itu kemudiannyadibungkus didalam bag plastik. Bungkusan itu sendiri mungkin dicetak dengan corak - sekali lagi proses bahan kimia!)

bertindak segera wahai kaum-kaum hawa
for full article please visit http://e-herba.blogspot.com
for products info please visit http://bioherba.blogspot.com
or e-mail to e_bio7@yahoo.com.my
Laman Webmore
Ingin kelihatan anggun berseri dan memenangi wang tunai (cabutan bertuah) Manik kristal swarozski pilihan ramai. Melekat pada apa jua fabrik, baju, kain, dress dan sebagainya. Laman Webmore
Ingin berjimat-cermat dalam perbelanjaan. Ada pelbagai cara untuk berjimat tanpa perlu mengorbankan keanggunan dan keserian anda sekeluarga. Hiasilah diri anda dan puteri-puteri anda agar kelihatan anggun menawan dan berseri-seri di Hari Raya.
http://www.cool-crystal.com menawarkan manik kristal (ramai juga yang memanggilnya sebagai ‘batu berlian’) yang boleh melekat pada baju atau apa jua fabrik. Ia pasti memberikan kepuasan maksima kepada anda kerana manik kristal ini dipilih dari manik kristal terbaik yang ada di pasaran. Tidak seperti manik kristal yang lain, dengan manik kristal pilihan cool-crystal.com, pakaian anda akan kelihatan lebih berseri dan seterusnya mempamerkan keanggunan si pemakai kerana hanya kristal yang terbaik dapat menghasilkan kilauan prisma yang tercantik.

Manik kristal swarozski yang dapat melekat pada apa jua fabrik, kain, baju dan sebagainya
Laman Webinfo@cool-crystal.commore
more
Penawar terbaik untuk wanita yang mengalami masalah berkaitan haid dan keputihan! Produk yang mendapat pengiktirafan antarabangsa. Tiada lagi masalah berkaitan haid! Ayuh! Bertukar sekarang!Laman WebNo. 38, Jalan KP 3/1,
Kajang Prima,
43000 Kajang,
SELANGOR.
017-3705028more
more
PELUANG PERNIAGAAN
TERHANGAT DI MALAYSIA
-modal hanya sekali
-ahli seumur hidup
-tanpa maintain bulanan
-tanpa perlu menjaja barang
-cuma cari 2 org kawan (minimum)
-pendapatan setiap hari tanpa had
Laman WebMUAR JOHOR0177246178
0136494128
more
PELUANG PERNIAGAAN
TERHANGAT DI MALAYSIA
-modal hanya sekali
-ahli seumur hidup
-tanpa maintain bulanan
-tanpa perlu menjaja barang
-cuma cari 2 org kawan (minimum)
-pendapatan setiap hari tanpa had
Laman WebMUAR JOHOR0177246178
0136494128
more
Herbale Wong Jogja mencari distributor untuk pengembangan pasar di malaysia. Item product :
Suharnu : Menjaga metabolisme agar tetap sehat,meningkatkan kekebalan tubuh,dapat menyembuhkan,darah tinggi,asam urat,lever dan menambah nafsu makan.
Nirputsri : Dapat menyembuhkan kanker , Tumor ,Myom ,peradangan secara alami.dan masih banyak produk yang berkualitas lainnya.
Puri Sewon Asri E-1.
Sewon,Bantul,Jogjakarta,Indonesia.
(0274)449427,)85868011003.more
Herbale Wong Jogja mencari distributor untuk pengembangan pasar di malaysia. Item product :
Suharnu : Menjaga metabolisme agar tetap sehat,meningkatkan kekebalan tubuh,dapat menyembuhkan,darah tinggi,asam urat,lever dan menambah nafsu makan.
Nirputsri : Dapat menyembuhkan kanker , Tumor ,Myom ,peradangan secara alami.dan masih banyak produk yang berkualitas lainnya.
Puri Sewon Asri E-1.
Sewon,Bantul,Jogjakarta,Indonesia.
(0274)449427,)85868011003.more
more
Jana Pendapatan Dari Rumah.

Tanpa menjual Produk
Tanpa pekerja
Tanpa Latihan Khusus


Laman WebPulau Pinang019-5073764more
MENJUAL KEROPOK SEGERA DAN KELEPAK UBI SECARA BORONG KEPADA ANDA.JUGA MENGHASILKAN KEROPOK LEKOR.DI BUAT DI KELANTAN.PASTI LAZAT.UNTUK PASARAN SELURUH NEGARA.TEMPAHLAH SEKARANG.HARGA BOLEH DIRUNDING.WAKAF BHARU,KELANTAN.012-3874408more
1. Teh Misai Kucing
2. Kopi Redyeast - membuang kolesterol dengan rasa enak
3. Kopi eksotika - kenikmatan malam pengantin pada usia lebih 40an
4. Krim Lumiglow - Krim nanoteknologi untuk menyeimbangkan hormon tanpa melalui sistem penghadaman. Menyerap melalui kulit anda, menegangkan yang kendur, mengawet muda, membuang toksin dan pelbagai faedah lagi.
5. perniagaan e dagang
6. Air mineral semulajadi dalam pelbagai saiz, cup 230 ml (48 cup per carton), botol 500 ml(24 botol/carton), botol 1.5 l (12 botol/carton) semuanya pada harga RM9 per carton
Laman Web106 jalan layang 16,
Taman Perling
81200 Johor Bahru
012-7200496
tel/fax
07 241 2421
more
more
SEMOGA PRODUK ANDA BERJAYA DIJUAL, DENGAN LEBIH LARIS DAN
WEBMASTER SENTIASA BERSEDIA MEMBANTU ANDA.
Database service by YourWebApps.com